Savjeti

Dobrobiti Aloe vere
Aloe vera, kraljica prirodne medicine, oduvijek je bila čudo u tegli. Njene neosporne dobrobiti dosežu duboko unutar našeg tijela, izvlačeći najbolje iznutra i izvana.
Kako se riješiti celulita?
Da biste se riješili celulita, važno je kombinirati pravilnu prehranu, vježbanje i primjenu odgovarajućih proizvoda koji podržavaju zdravlje kože i potiču sagorijevanje masnoća. Nahrin Chili gel je jedan od proizvoda odličan je u ovom procesu.
Preplanula koža na zdraviji i prirodniji način
Ljeto se približava, a s njim i želja za preplanulim tenom. Iako većina nas zna kako pocrnjeti, možda nismo upoznati s nekim detaljima vezanim uz sunčanje. Priprema kože za ljetnu sezonu ključna je za sigurno i ugodno sunčanje.
Eterična ulja i njihova primjena
Eterična ulja su koncentrirani ekstrakti biljaka koji se dobivaju različitim metodama, uključujući parnu destilaciju, ekstrakciju ili hladno prešanje dijelova biljaka poput cvjetova, lišća, kore, korijena ili plodova. Poznata su po svojim mirisnim svojstvima te imaju široku primjenu u aromaterapiji, kozmetici, medicini i kućanstvu.
Prebiotici i probiotici u kozmetici
Sa svojim blagotvornim učincima na kožu, ovi inovativni proizvodi pružaju podršku zdravlju kože iznutra prema van, ostavljajući je blistavom i otpornom.
Ehinacea - vaš prirodni pojačivač imunološkog sustava
Ehinacea služi za sprječavanje prehlade, ublažavanje infekcija sinusa, smanjenje infekcija gornjih dišnih puteva te vanjsku uporabu za zacjeljivanje rana.
13 važnih vitamina i što trebate znati o njima
Vitamini su ključni za vitalne funkcije tijela, no nažalost, naš organizam ih ne može proizvesti sam. Stoga je važno osigurati njihov unos putem prehrane ili dodataka prehrani kako bismo održali optimalno zdravlje.
Vitamin D3 - Sunčev vitamin za zdrave kosti i snažan imunološki sustav
Naše tijelo ovisi o redovitom unosu vitamina, a vitamin D djelomično stvaramo u tijelu putem kože, potaknutog sunčevim zračenjem. Nedostatak ovog vitamina ističe se u mjesecima s manje sunčeve svjetlosti, često uzrokujući simptome poput umora i slabosti mišića.
NAHRIN kvaliteta bez kompromisa
Nahrin se ističe visokokvalitetnim proizvodima zahvaljujući pažljivo osmišljenom proizvodnom procesu, inovativnoj tehnologiji airless bočica, brzoj dostavi i izbjegavanju štetnih sastojaka, postavljajući visoke standarde u kozmetičkoj industriji.