Dostava i plaćanje

Dostava

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske u roku od 3-5 radnih dana od strane GLS-a. Za otoke i manja mjesta, pošiljke se dostavljaju prema rasporedu GLS-a. GLS dostavu vrši od ponedjeljka do petka u redovno radno vrijeme.

Sve narudžbe primljene tijekom radnog dana (od ponedjeljka do petka) do 11 sati bit će obrađene i poslane isti dan.

Troškovi dostave besplatni su za sve narudžbe iznad 50 eur. Trošak dostave za narudžbe do 49,99 eur je 3,5 eur. 

Troškovi dostave bit će prikazani kupcu tijekom procesa narudžbe, prije nego što potvrdi narudžbu.

Uobičajeno vrijeme dostave je 3-5 radnih dana od dana potvrde narudžbe, osim u slučaju posebnih uvjeta koje dogovara Nahrin d.o.o.

Nakon što izvršite narudžbu, primit ćete obavijest putem e-maila da je vaša narudžba poslana GLS-om, uz dodatak broja pošiljke i informacija o načinu praćenja.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti stanje pakiranja i sadržaja proizvoda te eventualno oštećenje prijevoza prijaviti dostavnom radniku i tvrtki Nahrin d.o.o.

U slučaju da kupac ne preuzme proizvode u roku od 14 dana od dana narudžbe, Nahrin d.o.o. ima pravo stornirati narudžbu i vratiti sredstva na račun kupca, umanjenu za troškove dostave.

Nahrin d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakve kašnjenja u dostavi koje su uzrokovane okolnostima izvan njihove kontrole, kao što su prirodne katastrofe, štrajkovi ili druge nepredviđene situacije.

Plaćanje

Plaćanje se vrši putem Stripe pružatelja usluga internet plaćanja. Stripe je pouzdan pružatelj usluga plaćanja koji omogućuje webshopovima jednostavno i sigurno prihvaćanje online plaćanja putem različitih metoda, uključujući kreditne kartice i digitalne novčanike. Više o Stripe pronađite ovdje

Plaćanje narudžbe putem Stripe providera može se izvršiti na sljedeće načine:

  • Putem kartice (Visa, MasterCard)
  • Putem Apple Pay