O nama

Nahrin je švicarska obiteljska tvrtka sa sjedištem u srcu Švicarske, u Sarnenu, koja je posvećena razvoju i proizvodnji visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda s bogatim okusom, najkvalitetnijih dodataka prehrani i premium kozmetike. Temelj poslovanja leži u prirodnosti, održivosti i visokoj kvaliteti sirovina.

Od 1954. godine razvijamo i proizvodimo visokokvalitetnu hranu s puno okusa. Prirodnost, održivost i visoka kvaliteta sirovina igraju središnju ulogu. 

Asortiman proizvoda tvrtke Nahrin obuhvaća ukusne prehrambene proizvode poput temeljaca, začina, juha i umaka, najkvalitetnije dodatke prehrani te visokokvalitetne kozmetičke proizvode. Prehrambeni proizvodi se odlikuju odsutnošću palminog ulja, a mnogi su prikladni za osobe koje pate od alergija, jer su bez glutena, bez laktoze, bez masti ili bez glutamata. Također se trudimo smanjiti udio soli i šećera na minimum te izbjegavaju aditive, konzervanse i bojila kad god je to moguće. Kozmetički proizvodi su u potpunosti bez parabena, bez parafina i bez pjenila. 

Danas, proizvodi visoke kvalitete zadovoljavaju potrebe potrošača koji cijene zdrav način života. Proizvodimo ih održivo, koristeći pažljivo odabrane prirodne sastojke na CO2-neutralnom proizvodnom mjestu. Koristimo 100% obnovljivu energiju iz hidroelektrana i zagrijavamo se toplinskim pumpama umjesto naftom.

Nahrin je sinonim za švicarsku kvalitetu, a naša misija je poticati bolji i zdraviji način života. Aktivno sudjelujemo na više od 20 tržišta diljem svijeta, kontinuirano radeći na usavršavanju naših proizvoda kako bismo svojim korisnicima pružili najbolje što imamo.

Održivost

Naše današnje ponašanje oblikuje našu budućnost. Posvećeni smo smanjenju ekološkog utjecaja, očuvanju prirodnih resursa i održivoj proizvodnji. Poduzimamo ekološki prihvatljive inicijative i namjeravamo ih proširiti kako bismo bili uzor budućim generacijama.

Prirodno najbolje

U Nahrinu razvijamo i proizvodimo visokokvalitetne prirodne proizvode za prehranu i kožu, pažljivo birajući sastojke kako bismo osigurali prirodnu učinkovitost. Ponosimo se pružanjem unutarnje i vanjske dobrobiti putem naših proizvoda.