Nahrin vrijednosti

U Nahrinu ne samo da vjerujemo u naše vrijednosti, već ih živimo svaki dan vodeći naše švicarsko obiteljsko poslovanje. Održivost, švicarski identitet i vrhunska kvaliteta naša su najveća snaga.

Održivost je životni stav

Vidimo standard održivosti u Nahrinu kao maleni dio veće cjeline: pronaći ćete ga primjerice u našoj proizvodnji bez CO2, u načinu na koji podržavamo naše zaposlenike, u našem članstvu u različitim udrugama i u pažljivom postupanju s okolišem i prirodnim resursima. Konačno, desetljećima je priroda bila najvažniji "dobavljač" sirovina za Nahrin, koje se ,održivo i bez štetnih emisija, proizvode u našem sjedištu smještenom u srcu Švicarske - u Sarnenu.

Zdravi iznutra i izvana

Vjerujemo da radost i zdrav način života idu zajedno. Zato su naši proizvodi temeljeni na odabranim biljnim ekstraktima i biljnim esencijama, koje ističu naš fokus na bogatim i učinkovitim sastojcima. Za nas okus i blagostanje idu ruku pod ruku kako bismo osigurali da se kupci osjećaju dobro. Pružajući proizvode za svjesan, zdrav i sretan način života, razvijamo ih i čuvamo ih što je prirodnije moguće. Osjećaj zdravlja iznutra i izvana čini razliku u Nahrinu.

Švicarska kvaliteta od 1954.

Razvijamo i proizvodimo svoje proizvode unutar tvrtke. Od prvih ideja do konačnog proizvoda, osiguravamo cijeli lanac vrijednosti pod jednim krovom u našem proizvodnom pogonu u Sarnenu. To nam jamči da ispunjavamo svoje nepomirljive standarde za visokokvalitetne sirovine i proizvodnju prvog reda. Naša FSSC22000 certifikacija, jedan od najviših standarda u sigurnosti hrane, potvrđuje visoke standarde naših procesa i usluga kojima podržavamo posao. Iskusite naše razumijevanje kvalitete, klimatski prihvatljive održivosti i inovacija.

Švicarsko obiteljsko poslovanje s globalnim duhom

Švicarski karakter obilježava Nahrin od prvih ideja do konačnog proizvoda. Kao prava švicarska tvrtka, živimo i dišemo vrijednosti naše domovine. Naši poslovni odnosi temelje se na apsolutnom povjerenju. To je posebno važno jer su naši partneri ambasadori filozofije i vrijednosti Nahrina u više od 20 zemalja diljem svijeta. Naše neovisno, obiteljsko poduzetništvo omogućuje nam djelovanje i donošenje odluka s kratkim vremenom izlaska na tržište i maksimalnom fleksibilnošću. To stvara prilike za dinamičan rast i pruža zaštitu vašeg poslovnog ulaganja.

Posvećeni povjerenju kupaca, smatramo dijalog ključnim dijelom naše usluge prema kupcima i partnerima. Međusobno poštovanje, povjerenje i zajednički cilj povezuju naš tim koji podržava naše ideje i proizvode. Zahvaljujući našem iskustvu, prepoznajemo i ostvarujemo gospodarske trendove na tržištu u ranoj fazi. Na taj način osiguravamo zadovoljenje potreba kupaca i partnera.