Prirodno najbolje

Vrijednosti Nahrin obiteljskog poslovanja

Što izdvaja Nahrin u svijetu kuhinje i zdravlja? Koji su nutricionistički principi koji nas vode, i gdje nastaju naši prehrambeni specijaliteti?

Začini, temeljci i umaci u svom najboljem izdanju

Nahrinovi proizvodi iz linije Spice Professional osvajaju izvanrednim okusom. S temeljcima, začinima i umacima možete obogatiti svoje jelovnike. Pripremaju se brzo, pristupačni su i pružaju svakodnevno zadovoljstvo okusima.

Dodatak prehrani pun vitamina i minerala

Nahrin nudi visokokvalitetne vitaminske proizvode koji mogu obogatiti vašu prehranu. Naš asortiman uključuje dodatke prehrani u obliku kapsula, poput omega-3 ribljeg ulja, kurkume i luteina. Također nudimo voćne multivitaminske pripravke, proteinske shakeove i popularni digestiv s artičokom.

Nahrin – Prirodno najbolje.

Naši proizvodi su što prirodniji i stvarniji. Smanjujemo udio masti, soli i šećera na minimum, potpuno izbjegavamo palmino ulje, te eliminiramo aditive, konzervanse i bojila kad god je to moguće. Štoviše, mnogi proizvodi su veganski, bez laktoze, bez glutena i ne sadrže glutamat.

Visokokvalitetni kozmetički proizvodi 

Naši proizvodi temeljeni su na odabranim biljnim ekstraktima i biljnim esencijama, što ističe našu usmjerenost na bogate i učinkovite sastojke.

Švicarska obiteljska tvrtka od 1954.

Tvrtka Nahrin osnovana 1954. godine, nudi najbolju švicarsku kvalitetu za zahtjevne kupce. Zahvaljujući vlastitom istraživanju i razvoju, inovativnim receptima, najboljim sirovinama i bogatom iskustvu, osiguravamo visok standard švicarske kvalitete. U našem sjedištu u Sarnenu, oko 150 zaposlenika svakodnevno radi na razvoju i proizvodnji naših proizvoda.

Održivost

Naše današnje ponašanje oblikuje našu budućnost. Posvećeni smo smanjenju ekološkog utjecaja, očuvanju prirodnih resursa i održivoj proizvodnji. Poduzimamo ekološki prihvatljive inicijative i namjeravamo ih proširiti kako bismo bili uzor budućim generacijama.