Eterično ulje lavande

 

Ulje lavande, 100% prirodno, idealno je za potpuno opuštanje. Pomaže ublažiti anksioznost i depresiju.

Sadržaj
€29,11

Eterično ulje lavande djeluje uravnotežujuće na živčani sustav. Preporuča se u stanjima uzbuđenja te u stanjima potištenosti ili razdražljivosti.
Ima izniman učinak jačanja duha i tijela. Vraća unutarnji sklad.



Cijeli asortiman Nahrin eteričnih ulja je 100% prirodan te sadrži najkvalitetnija eterična ulja koja su destilirana u strujama pare u švicarskim laboratorijima. Sva eterična ulja su bez kemikalija, pesticida ili derivata.

Aromaterapija
Dodajte 3 kapi u vodu lampe za aromaterapiju.


Aerosol
Dodajte 3 – 5 kapi u aerosolni sprej.


Utrljavanje:
Utrljajte 1 kap na energetsku točku.


Masaža
Dodajte 3 – 5 kapi u ulje za masažu.


Sauna
Dodajte 3 – 5 kapi u vodu za saunu.


Kupka
Dodajte 10 kapi u vodu za kupanje (potreban vam je emulgator poput meda, mlijeka ili Nahrin esencije za kupku od majčine dušice).


Parna kupka
Dodajte 3-5 kapi u vodu.


Kupka za stopala

Dodajte 3 kapi u posudu napunjenu toplom ili mlakom vodom.


Koža
Dodajte 1 kap u malo temeljne kreme za lokalnu primjenu na kožu. Lagano umasirajte dok se ne upije.


Ovlaživač zraka

Dodajte 3 kapi u vodu ovlaživača zraka.

Uz normalnu upotrebu proizvod traje 180 dana.

ULJE LAVANDE
Ono je jedno od najpopularnijih eteričnih ulja zbog svojih brojnih korisnih svojstava. Pomaže u smanjenju stresa, tjeskobe i nesanice, te potiče opuštanje tijela i uma. Koristi se za njegu kože jer ima antiseptička svojstva koja pomažu u čišćenju i smirivanju kože. Lavandino ulje može se primjenjivati i kod manjih opeklina, uboda insekata ili kao pomoć u smanjenju boli kod manjih povreda. Također se koristi u kozmetičkim proizvodima i parfemima zbog svog ugodnog mirisa i njegujućih svojstava za kožu.


LINALOOL
Ima antimikrobna svojstva i koristi se u prirodnim proizvodima za dezinfekciju i odbijanje insekata. Ima potencijalne zdravstvene koristi, kao što su protuupalno, sedativno i anksiolitičko djelovanje. Linalool se često koristi kao aditiv u proizvodnji hrane, pića i kozmetičkih proizvoda, te se smatra sigurnim za upotrebu kada se koristi u preporučenim količinama.


LIMONEN
Ima protuupalna svojstva i ima sposobnost djelovanja kao antioksidans. Koristi se u industriji hrane i pića kao aroma i aditiv. Često se primjenjuje u aromaterapiji zbog svog osvježavajućeg i opuštajućeg mirisa, te se vjeruje da može pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti. Kada se koristi u preporučenim količinama, limonen je siguran za upotrebu i pruža mnoge koristi.



GERANIOL
Ima ugodan cvjetni miris s blagom notom ruže. Geraniol se često koristi u kozmetičkoj i parfemskoj industriji kao mirisni sastojak zbog svoje ugodne arome. Također ima antimikrobna svojstva i koristi se u prirodnim proizvodima za odbijanje insekata.

LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, LINALOOL*, GERANIOL*, LIMONEN*.


*Tvari prirodno sadržane u eteričnim uljima

Nema recenzija Nema recenzija